VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Adijo kemikalije in čistilna sredstva, pozdravljeni izdelki ENJO!

Imate tudi vi občutek, da so čistilna sredstva vse bolj agresivna? Da imamo gospodinje v omarah vedno več čistil za kuhinjo, pečico in kopalnico, ki jih sploh ne porabimo do konca preden kupimo nova? Se zavedate, da vsako gospodinjstvo na leto povprečno zavrže več kot 25 plastenk, s čimer močno onesnaži okolje? Zakaj besedni zvezi »pazimo na svoje zdravje« ter »varujmo okolje« ne udejanjamo v praksi, ampak ostajata napisani zgolj na papirju?

 

Čiščenje z vlakni in s hladno vodo

To nam lahko pomagate spremeniti! Kako? Tako, da z vlakni ENJO začnete čistiti v svojem domu, nato pa izkušnje delite tudi z drugimi. Edinstvena vlakna ENJO s pomočjo posebne strukture čistijo samo z vodo – brez uporabe čistil, torej mehansko, kar pomeni, da odprejo tudi najmanjše pore na površinah in umazanijo ujamejo ter zadržijo v vlaknih dokler jih ne speremo. ENJO tako ponuja okolju najbolj prijazen način čiščenja na svetu.

ENJO sedaj tudi v Sloveniji!
ENJO sedaj tudi v Sloveniji!

 

Spremenimo domove, spremenimo svet

Ste pripravljeni spremeniti svoje navade in očistiti svoj dom drugače – lažje, bolj zdravo in ceneje? Želite svoje navdušenje nad izdelki ENJO deliti z drugimi in tako še hitreje ustvarjati okolje brez kemikalij? Več nas bo, prej nam bo to uspelo. Poskrbimo zase in za okolje!

Podelitev nagrad svetovalkam ENJO na družinskem dnevu v Limbušu DRAVA CENTER.
Podelitev nagrad svetovalkam ENJO na družinskem dnevu v Limbušu DRAVA CENTER.

 

 

Priložnost za zdravo zaposlitev

Skupaj smo močnejši in bolj učinkoviti, zato se pridružite skupini strokovnih svetovalcev ENJO, ki jih imamo že v 26-ih državah po vsem svetu. Ti vsak dan številnim gospodinjam, pa tudi podjetjem,  predstavlja nov, bolj zdrav ter ekonomičen način čiščenja. Pomagajte nam zmanjšati količino agresivnih sredstev ter uporabo vode, ki velja za vir življenja. Uporabljajte izdelke ENJO v svojem domu in v službi! Prav ste prebrali, tudi v službi. Imate priložnost za »zdravo« zaposlitev. Brez mukotrpnega sedenja v pisarni, neprestanega zvonjenja telefonov, prenašanja nesramnih strank. Ustvarite si kariero, pri kateri boste lahko dinamični, svobodni, samoiniciativni! Sami si boste lahko razporejali svoj urnik, spoznavali nove ljudi in pomagali pri ustvarjanju čistega okolja, okolja brez kemikalij. Spremenite svoj svet z ENJO.

Kariera pri ENJU, postanite en del, 2600 svetovalcev ENJO po vsem svetu pomaga sebi, tebi in naravi.
Kariera pri ENJU, postanite en del, 2600 svetovalcev ENJO po vsem svetu pomaga sebi, tebi in naravi.

 

 

Recite čistilnim sredstvom »stop«

Zakaj bi kupovali draga in škodljiva čistilna sredstva, se dušili v kopalnicah, soočali z alergijami in si poškodovali vredno pohištvo, če lahko čistite zgolj z vlakni ENJO in hladno vodo ter pozabite na te težave? Zaživite v bolj zdravem okolju in nas kontaktirajte! Življenje se vam lahko obrne le na bolje!

Daša Šprinčnik 

 

 

 

komentarjev

  • Enjo članek je nekaj daleč najboljšega, super da se je pričel nekdo spraševati kako ohranjati našo naravo. Bravo.

  • Podpiram prizadevanja Enjo za ohranitev zdravja in okolja. Sama že uporabljam nekaj izdelkov, kar mi je precej olajšalo čiščenje. Sedaj ne kupujem več čistil in sem na to ponosna.  Svoje pohištvo, tla, okna pa tudi kopalnico enostavno brišem z Enjo vlakni. Res preprosto in učinkovito – priporočam!

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice