VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

1. rojstni dan Mercator centra Maribor Tabor

Mercator & Vitafit.si-praznujte zdravo tudi vi. 

Ob 1. obletnici delovanja največjega Mercator centra Maribor Tabor  prirejamo zabavno, strokovno-izobraževalno ter aktivno-promocijsko prireditev s humanitarno noto,  v soboto, dne 1.12.2012, med 09:00 in 19:00.

Na prireditvi si boste lahko brezplačno izmerili nivo sladkorja v krvi ter pritisk, si izračunali index telesne mase, prisluhnili strokovnjakom s področja zdravega prehranjevanja in zdravega hujšanja ali pa ustvarjali v cvetličnih in otroških delavnicah. Skozi ves dan pa boste lahko spremljali zabavno dogajanje na odru, ter si ogledali zdravo ponudbo razstavljalcev na razstavnih prostorih.

 

Nakupovalna ulica v Mercator centru Tabor.

 

Plesno društvo Lolli Pop bo poskrbelo, da boste že zjutraj razmigali svoje okončine, v Ameriki živeča pisateljica slovenskih korenin Aleksandra Veble nam bo zaupala skrivnost dobrega izgleda in počutja tudi v jesenskem obdobju življenja.  Gostili bomo tudi dekleta plesne šole Bolero, ki bodo s seboj pripeljale svetovno prvakinjo v break danceu Urško Rubin. Prisluhnili boste lahko ansamblu Spev, Hariju na kitari in 10-letnemu harmonikašu Galu, takoj zjutraj pa bodo na odru zapeli upokojenci upokojenskega društva Tabor.

 

Plesno društvo Lolli Pop.

 

Ob 11.30 uri se boste lahko posladkali s presno torto velikanko, ki jo bojo na oder pospemile članice Twirling in mažoretnega kluba  Pet elementov, še pred tem pa bodo otroci iz vrtca Pobrežje enota Najdihojca zapeli vse najboljše. Še pred poldnevom pa bo Nik Kavčič iz najbolj gledanega slovenskega kuharskega šova razrezal presno torto velikanko, ki jo bo pripravilo podjetje Lizin vrt.

 

Nik in super hrana.

 

Ob 15.30 boste lahko pozdravili sonce (joga)z Urško Kodelo in si nato ogledali, kako izgleda funkcionalni BodiFIT trening,  nato pa boste ob 17.50 lahko občudovali čisto mišice in izoblikovana telesa članov fitnes centra Red Power.

Tudi tokrat se boste potegovali za privlačne nagrade v eko nagradni igri »Zadeni v koš«. Na odru se bodo predstavili tudi člani glasbene šole B.A.S.E. in sicer on 16.00 uri, ob 18.30 uri pa boste lahko poučili o realnem Aikidu, ki nam ga bodo z atraktivno točko približali člani in članice Realnega Aikida klub Duplek.

 

Urška Kodela bo pozdravila sonce.

 

Obiskovalci lahko prispevate svoje izdelke v košarice zdravja, katere bomo ob koncu prireditve razdelili Varni hiši in Materinskemu domu Maribor.

 

Organizatorja prireditve:

Etika d.o.o.

Mercator center Tabor

Medijski pokrovitelji:

Radio Pohorje in radio Top

Portal Vitafit.si

Z nami bodo : Avigor d.o.o., ENJO Slovenija, BodiFIT društvo, NaturHouse Maribor, Terme Čatež d.d., Nahrin d.o.o., VK Goriška Brda z.o.o., Fleur de Santé, Perfect Body , BioZdravo, Harmonija narave, Mir trgovina, fitnes center Red Power, terme Snovik, Ekosen d.o.o.,

 

logotipi organizatorjev:

 

 

 

 

 

 

logotipi medijskih sponzorjev:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice